Boerderij automaat bomvol biologisch lekkers

 

Naast kraakverse seizoensgroenten, fruit en veldbloemen, kan je bij De Paardebloemhoeve ook terecht voor ander biologisch lekkers!

 

In de gekoelde automaat aan onze boerderij vind je volgende producten.

 

Bio weide ei

 

Dankzij onze kippenmobiel krijgen onze kippetjes elke 7 dagen een vers stuk weide. Hier kunnen ze naar hartenlust pikken, pokken en gewoon op-en-top kip zijn. Dat proef je in onze lekkere eitjes vol smaak en goede voedingsstoffen.

 

Ambachtelijke eierpasta

 

Gaby's nudelküche in Amel verwerkt onze bio eitjes met biologisch tarwemeel tot de lekkerste pasta’s. In de boerderij automaat vind je onder andere tagliatelle, spaghetti, fusili, spirelli, radiatorri en macaroni. 

 

Biologische koemelk

 

Onze melkkoeien kunnen de hele dag in de frisse buitenlucht smullen van kruidige weidegras. Elke koe heeft ook een naam (al halen we Camilla en Gertrude wel eens door elkaar)! Wij voorzien een aantal glazen flessen, maar neem bij voorkeur je eigen fles mee om de melk te vervoeren. Voor melk vraag je best even naar boer Stan of boerin Hilde.

 

Westmalse honing

 

Onze boer Sandro is ook imker. Zijn bijtjes staan in en rond Westmalle, maar ook op andere plekken in België. Doorheen het seizoen slingeren we een uitgebreid gamma aan honing. Elke soort met zijn eigen unieke smaak! 

 

* Door de koude lente hebben onze bijen dit voorjaar niet veel honing kunnen maken. De honing die nu in de kasten zit laten we voor de bijen zelf. 

 

Veldboeketjes

 

Aan de automaat kan je ook iedere dag verse veldboeketjes kopen. Boerin Paulien teelt alle bloemen in de bloemenweide biologisch en schikt ze met veel liefde tot de mooiste boeketten. 

 

Betaalmogelijkheden  

 

De producten in onze boerderijautomaat kan je zowel met cash als bankkaart aankopen. De biologische melk en bloemen verkopen we naast de automaat en enkel via cash. 

IMG_9002.JPG
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Volg ons op: