top of page

Boerderij automaat bomvol biologisch lekkers

Naast kraakverse seizoensgroenten, fruit en veldbloemen, kan je bij De Paardebloemhoeve ook terecht voor ander biologisch lekkers!

 

In de gekoelde automaten aan onze boerderij vind je volgende producten.

 

Bio weide ei

Dankzij onze kippenmobiel krijgen onze kippetjes elke 7 dagen een vers stuk weide. Hier kunnen ze naar hartenlust pikken, pokken en gewoon op-en-top kip zijn. Dat proef je in onze lekkere eitjes vol smaak en goede voedingsstoffen.
 

Hoevezuivel
Van onze verse bio melk maken we verschillende soorten yoghurt en desserts deze vind je terug in onze boerderijautomaat.

Biologische koemelk

Onze melkkoeien kunnen de hele dag in de frisse buitenlucht smullen van kruidige weidegras. Elke koe heeft ook een naam (al halen we Camilla en Gertrude wel eens door elkaar)!


Verse rauwe melk tap je zelf aan onze melkautomaat. Breng zelf je fles mee of koop er een uit de automaat.
De melkautomaat werkt enkel met muntstukken zonder wisselgeld! 

Veldboeketjes

Aan de automaat kan je tijdens het bloemenseizoen ook verse veldboeketjes kopen. Boerin Paulien teelt alle bloemen in de bloemenweide biologisch en schikt ze met veel liefde tot de mooiste boeketten. 

Honing

Onze boer Sandro is ook imker. Zijn bijtjes staan in en rond Westmalle, maar ook op andere plekken in België. Als er honing is vind je deze ook terug in onze boerderijautomaat.

Ambachtelijke eierpasta

Gaby's nudelküche in Amel verwerkt onze bio eitjes met biologisch tarwemeel tot de lekkerste pasta’s. In de boerderij automaat vind je onder andere tagliatelle, spaghetti, radiatorri.. 

 

Betaalmogelijkheden  

De producten in onze boerderijautomaat kan je zowel met muntgeld of met de  bankkaart aankopen. De biologische melk en bloemen verkopen we naast de automaat en enkel via cash. 
De melkautomaat werkt enkel op muntstukken zonder wisselgeld.

IMG_1978.jpg
280362960_5051651224870701_3415067329904405906_n.jpg
bottom of page