Wat is het?

in de bloemenpluktuin kan je terecht om zelf de mooiste bloemen van het seizoen te plukken voor jouw boeket. De bloemen worden biologisch geteeld, wat wil zeggen dat we geen chemische pesticiden of kunstmest gebruiken.

 

het seizoen loopt van in april en eindigt begin november met de eerste vorst. 

elk seizoen heeft zowat zijn eigen bloemen. het aanbod bestaat uit vaste planten en één- en tweejarige bloeiers. in het voorjaar zijn er bv. tulpen, ranonkels, anemonen en andere voorjaarsbloeiers. in de zomer en de herfst zijn er dahlia’s, zinnia’s, zonnebloemen, en nog meer bloemenpracht. 
Klik op  deze knoppen voor meer informatie:

BA59168F-DC4A-4A02-A911-4271F44CCB43.jpe
75960514-3DEB-4996-A72F-B5279CA44A9C_edi

Hoe werkt het?

is de bloementuin nieuw voor je? bij aankomst lees je aandachtig het bord aan de ingang van de bloementuin. daarop staat kort uitgelegd hoe je bloemen correct oogst. Wij voorzien emmer met water en snoeischaar maar je mag ook je eigen emmertje en snoeischaar meebrengen.

een boeket plukken kan vanaf 20 stelen of meer. 

je kan kiezen voor een seizoensabonnement, een plukbeurtenkaart, of je kan ook een los boeket komen plukken.

voor leden met een seizoensabonnement is de pluktuin elke dag toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

voor degenen met een plukbeurtenkaart of zij die een los boeket komen snijden is de pluktuin open op vrijdag, zaterdag en zondag van 09u tot 20u.
 

Tip!: Op warme dagen kom je het beste in de vroege voormiddag, dan zijn de bloemen nog fris en vol goede moed en verslensen ze minder snel.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Volg ons op: